Johan van de Ven

NEEM CONTACT OP

Over mijIk ben Johan van de Ven, geboren te Boxtel in 1982 en fotograaf in hart en nieren. Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door de wereld van de fotografie en grafische vormgeving. Op latere leeftijd heb ik mijn interesse kracht bijgezet door de vakopleiding te volgen op de fotovakschool. Inmiddels beschik ik over behoorlijk wat ervaring en ik vond het tijd worden om daar iets mee te doen. Zodoende kwam ik op het idee van Foto Johan, mijn eigen freelance visitekaartje op het World Wide Web. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een prachtig beroep waar ik heel veel plezier aan beleef.


Het maken van foto’s is al jaren een deel van mijn leven. Het is een hele kunst om een goede foto te maken. De juiste hoek kiezen, belichting en scherpte bepalen enz. Het maakt dat het maken van een foto nooit hetzelfde is, en dat is nou juist een mooie uitdaging voor mij.


De komende periode zal ik mijn portfolio verder gaan uitbreiden. Als u mij wilt inhuren als fotograaf, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen.